Mijn inspiratiebronnen

Levensverhalen

Van Gerdien (met 30 jaar ervaring in de GGz), de ouders van Harrie (vanaf zijn jeugd wonend bij Van Boeijen) en zijn pb-er Henk, die in hem gelooft; de psychisch kwetsbare Martijn, die nu adviseur is van de RvB in een GGz-organisatie; de ervaringsdeskundige Jan, die alles gesnoven en gedronken heeft en nu werkt als begeleider en zorgzame vader is van een puberdochter; Els, die zich als moeder heeft ingevochten om invloed te krijgen op het beleid van Reinier van Arkel; van Jill, die na herstel van anorexia en psychose, op haar 18e al werkt als ervaringsdeskundige om jongeren met soortgelijke vragen te ondersteunen.

Mensen met bittere ervaringen en de kracht om daar iets positiefs mee te doen.

Tijdschriften

De Correspondent, Sociale vraagstukken, Slow Management over de beweging die onstuitbaar op gang is gekomen naar een balans tussen systemen en levens, vanuit Rijnlands denken.

Boeken

  • Wat ik nou toch heb meegemaakt! Verslag van een jaar dakloosheid door Wim Eickholt
  • Nieuw organiseren in de praktijk door Ben Kuiken
  • Een ongetemde buurt door Pieter Tops
  • Hoe de verzorgingsstaat verbouwd wordt door AJ Kruiter, F Bredewold, M Ham
  • Het probleem samenwerken door Duco Bannink en Hans Bosselaar
  • Value Based Project-management door Nicoline Mulder

Sprekers

Jan Rothmans, Jaap Peeters, Hans Boutelier,  Gabriel van den Brink, Hans van Ewijk, Margo Trappenburg, Katrien Termeer

Inspiratiebronnen

Die me helpen de verbinding te maken tussen de mensen met kwetsbaarheden, de professionals die hen ondersteunen en begeleiden, de beleidsmakers en managers en tenslotte de bestuurders die het lef hebben een nieuwe weg in te slaan. Zonder precies te weten waar die ons heen leidt.

Waar kan ik u mee van dienst zijn?